studio figura no
=
studio figura no
studio figura no
studio figura no
studio figura no
studio figura norge

Hundrevis av små kuler, laget av naturlig tre, maserer hver kroppsdel.

studio figura norge

Infrarødt lys varmer opp områdene som masseres intensivt. På den måten treffer vi underhudsfett.

studio figura norge

Lymfedrenasje med Roll Shaper bidrar til god lymfesirkulasjon og reduserer væskeansamlinger.

studio figura norge

Resultat av behandlingen: Redusert underhudsfett, oppstrammet og fornyet hud.


studio figura norge

Hva er lymfe?

Kroppen vår består av ca 70% væske og av dette utgjør ca 5% blod. Resten er bindevevsvæske og intracellulær væske som med en fellesbetegnelse kalles vevsvæske eller lymfe.

Lymfesystemet er kroppens transport- og dreneringssystem for vevsvæsken (lymfen), og foregår utenfor kroppens blodsirkulasjon. Alle næringsstoffer fra blodet til cellene passerer gjennom lymfen, men også de avfallsstoffer som cellene avgir. Lymfen er i utgangspunktet en klar, fargeløs væske som ligner blodplasma, men overflødig vevsvæske gjør den gulaktig. Lymfesystemet er et passivt og tregt system trenger ytre påvirkning som aktivitet og muskulær bevegelse for å stimulere sirkulasjonen.

studio figura norge

Hvorfor er lymfesirkulasjon så viktig?

Lymfesirkulasjonen renser kroppen for giftstoffer, hydrerer vev, hjelper immunforsvaret og øker stoffskiftet. Tidlig tegn på nedsatt lymfesirkulasjon kan være tretthet, lite energi, svakt immunsystem, søvn- og fordøyelsesproblemer. Når lymfesirkulasjonen forstyrres blir ikke vevet hydrert riktig. Dette fører til hudproblemer som rynker, poser under øynene - og den verste fienden for mange kvinner - cellulitter. 

studiofigura norge

Celluliter

Mer enn 40% av kvinner over 30 år får celluliter. Mange opplever at verken kremer eller trening hjelper. Derimot kan behandlinger med Roll Shaper gi utmerkede resultater.

studiofigura norge

Midje

De fleste ønsker seg fine kroppslinjer. Behandlingene med Roll Shaper forbrenner fett på problematiske områder, og allerede etter en måneds behandlinger vil mange kunne se finere kroppslinjer.

studiofigura norge

Hudforandringer

På grunn av lavt stoffskifte og dårlig oksygentilførsel mister huden sitt naturlig utseende. Under Roll Shaper - behandlingen stimuleres blodtilførselen, slik at huden blir elastisk og får tilbake sin naturlig farge.

studiofigura norge

Hoftefett

Vanligvis setter fettet seg på siden av hoftene, og det er et problematisk område å påvirke med trening. Roll Shaper tar utfordringen med å fjerne unødvendig fett og styrke muskulaturen.

Lite innsats - fantastiske resultater!

studiofigura norge

Ilona, 48 år, høyde 168 cm.


Dato April 2016 August 2016
Vekt (kg) 93 74
Midje (cm) 100 87
Hofter (cm) 121 110
Lårene (cm) 71 62
Overarmer (cm) 41,5 36